Anička Slováčková prozradila: Tohle je pro mě vysvobozením ze všedních dnů!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. července 2023 17:57

Anička Slováčková si také užívá léto jako obyčejní smrtelníci, ani během něj ale nezapomíná na každodenní starosti. Například na placení složenek. Jak ale přiznává, ráda by někdy všechny tyto povinnosti hodila za hlavu.

Slováčková se před několika dny svěřila, že tzv. golden hour je pro ni často vysvobozením ze všedních dnů. "Ze dnů, kdy jsem dospělá. Dnů, kdy mi už po 5. pípne smska, že si mám zaplatit telefon, že mám jít na poštu, že musím udělat tohle a tamhle to," popsala.

"Většinou v takových dnech přijde ten zlatej moment jako takové jemné vysvobození, kdy mám pocit, že nemusím řešit nic jinýho než jenom to, jak je na světě krásně, jak obří sílu Slunce vůbec má a jak málo někdy stačí k tomu se ze šedi těch stereotypních dní dostat. A možná být znova i trochu dítětem a vidět všechno barevně ji, plněji," vysvětlila.

Dcera slavných rodičů přitom na konci léta oslaví už 28. narozeniny. Alespoň duševně by ale ráda v některých momentech omládla.

"Chybí mi vidět svět dětskýma očima. A chybí mi spontánnost… tu toužím vrátit více do svého života. Přestat mít věci pod kontrolou, jak mi radí jedna moje moudrá kamarádka. A být zase trochu dětská a najít konečně Narnii," dodala herečka a zpěvačka. 

Témata: Anna Slováčková