Prahu zachvátila růžová mánie: Na premiéru Barbie dorazily české osobnosti

Martin Malý (AtiShow)

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

19. července 2023 16:43

V samotném srdci Prahy se konala slavnostní premiéra filmu Barbie, které se zúčastnila řada známých osobností z mnoha uměleckých oblastí. O premiéru byl takový zájem, až se na některé nedostalo.

Jelikož je Barbie o růžové, dress code na večer byl víc než jasný a za celou premiéru to růžovou jen zářilo. Svými outfity nejvíce zaujala česká Barbie Dominika Myslivcová, která odhalila své těhotenské bříško, Eva Perkausová, či druhá česká Barbie Gabriela Jiráčková. Dorazila také Ema Smetana se svým přítelem, influencer Martin Malý (AtiShow) se svou přítelkyní a mnoho dalších.

Dominika Myslivcová se ke svým šatům vyjádřila na instagramu: „Kdo vlastně určuje, jak by se měly správně oblékat těhotné ženy? Existuje snad nějaká příručka? Já jsem toho názoru. Nos přesně to v čem se cítíš dobře a nehleď na názory ostatních.. Btw těhotná Barbie byla vždy moje oblíbenkyně," napsala. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

Eva Perkausová se na premiéru filmu ani nedostala. Mnoho pozvaných hostů si s sebou vzala doprovod, který pozván nebyl, takže sál plný k prasknutí. „Premiéra bez premiéry. Ptáte se jaký byl film, recenze nemám… nakonec jsme ho totiž neviděly," okomentovala tuto situaci na svém Instagramu Perkausová. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Vzaly jsme to s humorem, v růžových róbách s kamarádkami sedly vedle na kafe a o to dříve jsem aspoň byla doma u malého," dodala s humorem. 

Témata: Martin Malý (AtiShow)