Netradiční česká dovolená: Vendula Pizingerová si s rodinou užívá divoké přírody

Vendula Pizingerová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

19. července 2023 12:42

Vendula Pizingerová (51) se vydala se svým manželem a synem Josefem vypnout na dovolenou do přírody. není to ovšem taková ta klasika s ubytováním v hotelu a chození po túrách naší krásné přírody. Rodinka se totiž vydala poznávat divokou přírodu Rumunska.

Vendula je se svým manželem zvyklá jezdit a poznávat exotické země v Africe, takže pobyt ve volné přírodě jim není cizí, a přesně pro tento typ dovolené. 

Samozřejmě se o své zážitky nezapomněla podělit na svém profilu na instagramu. „Barvy léta. Náš druhý den na cestě. Pomalu zjišťuji, co jsem zapomněla. Večer bylo jasný, že sprej proti insekťákům, ale ani to nepokazilo dojem z překrásného místa s výhledem na rumunské hory. A taky jsme měli dvě lahve vína a muž povýšil letošní cestu komfortem zvaným lednice, tak bylo i studený a vše se to vyrovnalo. Kluci spokojení, auto zatím jede. Máme za sebou už víc než 1.300 km no je to štreka, pak když jedem stovkou, přijde mi, že skoro letíme," napsala Pizingerová pod příspěvek.

S autem kempují kde se dá, a kolikrát ani nevědí kde se nachází, jelikož místo přespání si vyberou v noci a polohu zjistí až ráno. „Léto s kovbojem. Přijeli jsme skoro za tmy, nikde nikdo. A do rána máme vlastní stádo krav, 4 psi a pasáka. No jo no. Umění parkingu v přírodě," dodala k zážitku s přespáním.

Rumunsko je proslulé svou obrovskou populací medvědů, která je největší mimo území Ruska v Evropě. Na jednoho medvěda rodina narazila u silnice během jejich dlouhé cesty. „Tak jsme se dočkali, ale že se medvěd bude u silnice pod hradem Draculy drbat za uchem a v lese ho nepotkáte... Jo, a taky dobrý dialog u toho vedem," pochlubila se zážitkem Pizingeorvá. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

„No jo no. Rodiče hele medvídek no já se snažila pořídit lepší video! Ale okno se nesmělo otevřít! Sice medvěd vypadal, ze spíš žebrá pivo nebo něco k jídlu, ale člověk nikdy neví," dodala.

Témata: Vendula Pizingerová