Roman Vojtek a jeho Petra prozradili POHLAVÍ miminka! Herci to zase nevyšlo

Roman a Petra Vojtkovi 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. července 2023 8:55

Neuplynul ještě ani měsíc od oznámení těhotenství, ale Roman Vojtek a jeho žena Petra už vstupují do nové kapitoly příprav na druhého společného potomka. Už totiž vědí, jakého pohlaví miminko bude.

Vojtek si sice znovu přál holčičku, ale jak zjistila redakce pořadu ShowTime z dílny CNN Prima News, bude to opět chlapeček. "Z mého popudu by to klidně bylo plánované. Z Romanova čtvrtého popudu asi úplně ne," svěřila se nastávající maminka ohledně těhotenství.

Jak jsme vás informovali, známý muzikálový herec odhalil radostnou novinu na konci června prostřednictvím videa na instagramovém profilu. "A teď to teprve bude sranda. Miluju Tě," napsal tehdy na sociální síti.

Tam páru ihned začaly chodit gratulace od kolegů a kamarádů, napsali jim moderátor Aleš Háma, herečky Patricie Pagáčová, Jitka Schneiderová a Eva Decastelo.

Jednapadesátiletý Vojtek už má s manželkou Petrou syna Nathaniela, který se narodil v listopadu 2020. Chlapec se už jistě těší na mladšího sourozence. Zatím má totiž jen ty starší, protože herec známý ze seriálu Vyprávěj je ženatý už podruhé. S první manželkou Terezou má další dvě děti. 

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová