Petra Řehořková: Kolaps po sebevraždě manžela! Kamarádi mají obavy

Dáda Patrasová a Petra Řehořková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. července 2023 9:19

Petra Řehořková nebude na letošní červenec vzpomínat vůbec v dobrém, především z toho důvodu, že její muž si sáhl na život. Nečekaný odchod milovaného partnera na vdovu doléhá i s odstupem času.

Během předminulého týdne jsme vás informovali, že čtyřiačtyřicetiletý Tomáš Řehořek si vzal život kvůli tíživým depresím. Jeho žena tehdy psala, že v podnikání v oblasti estetických zákroků chce pokračovat.

"Petra Clinic tady pro vás musí, a hlavně chce být dál, proto budeme moc rádi, když budete i nadále maximálně ohleduplní k tomu, že některé věci na sociální sítě jednoduše nepatří a měly by zůstat v našem soukromí," napsala.

Nejdříve však bude muset načerpat síly. Podle informací Blesku se totiž s náhlou smrtí manžela stále vyrovnává. "Petra v neděli ráno zkolabovala a ze strachu o její zdraví jsme přivolali záchranku," řekla deníku její kamarádka.

Řehořková skončila v nemocnici, kde podstoupila blíže nespecifikovaná vyšetření. "Všichni doufáme, že bude brzy v pořádku, ale teď o ni vážně máme strach," přiznala kamarádka. 

Témata: