DRAMA Romana Tomeše: Sršeň a pak tma před očima! Musela přijet záchranka

Roman Tomeš 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2023 10:10

Roman Tomeš popsal, jak se jeho běžná cesta na představení proměnila v nezáviděníhodné dobrodružství. Druhou hlavní postavou příběhu je sršeň, takže už můžete začít tušit, k čemu mohlo dojít.

Tomeš popsal, jak si ještě doma řekl, že se v tom hicu navoní. "Mezitím přiletěla sršeň a sedla si mi na lýtko. Jak jsem si přiklekával k batohu s deodorantem, přitiskl jsem ji a bylo. 'Bzzzzzzzzč' a uletěla, holka veliká," uvedl na instagramu.

Píchnutí zakápl octem a zaledoval, nasedl do skútru a vyrazil do práce. "Po třech minutách tma před očima, závratě, bolest za krkem, tlak na hrudi... sesedám ze skútru a sedám si na zem," popsal.

"Vůbec jsem nemohl vstát, protože bych sebou švihnul. 'No, super,' říkám si. To rozdýchám… jenže se mi začalo hůře dýchat, začaly brnět ruce, pusa, motala se mi hlava," svěřil se herec, který proto začal zvažovat telefonát na záchranku. Nakonec zavolal. 

Sanitka přijala do pár minut. "Děkuju za jejich pohotovost a profesionalitu. Taková blbost jako je nevinné ďobnutí. Když jsem tam tak seděl a ten stav se zhoršoval, napadala mě spousta myšlenek. A všechny směřovaly k rodině. K dětem," přiznal Tomeš.

"Dopadlo to dobře, ale takováhle věc člověka vždycky zpokorní. Někdy opravdu stačí takováhle kravina a život může být na vlásku. Alergie se muže projevit kdykoliv. Pak stačí, aby člověk neměl nabitý mobil a když kolem Vás nikdo není… no, tím jsem jen chtěl říct, jak je na světě hezky, važte si každé minuty," dodal.

Témata: Roman Tomeš