Milan Peroutka: Jeho svatba byl jen obří podfuk?! Vše bylo jinak!

Milan Peroutka (zpěvák) 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2023 15:18

Zpěvák a herec Milan Peroutka před dvěma týdny zpečetil svou lásku s Dominikem Roubínkem. Jak se ale zjistilo, celé to bylo jinak, než jak to původně vypadalo!

Když si Milan Peroutka vzal 1. července za muže svého přítele Dominika Roubínka, v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely vše vypadalo jako ideální svatba.

Jak ale zjistil Blesk, celý obřad byl pouze naoko. Oba už totiž byli podle serveru dávno svoji! Na sobotu totiž údajně nebyli volní matrikáři, kteří dělají registrace ve středních Čechách.

"Svatbu plánovali od března, takže se na to připravili. Vzali se v pátek 30. června na matrice v Praze, bylo to dopoledne, pak rovnou odjeli na Mcely,“ řekl serveru zdroj. 

Podle serveru chtěl zpěvák nejprve počkat, až Sněmovna definitivně schválí manželství pro všechny, nakonec se ale rozhodl s partnerem uzavřít registrované partnerství.

Server připomíná, že Peroutka o svém milostném životě nikdy příliš nehovořil a ačkoliv nedávno přiznal, že je ve vztahu, nechtěl sdělovat podrobnosti. Později řekl, že chtěl fanouškům o všem říct první, ale měl strach.

"Žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude 'tajný zdroj' na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla. A navzdory jeho výpovědi nám na ní ani nepršelo štěstí, ale přenádherně svítilo sluníčko," napsal na instagramu.

Podle Peroutky byl tlak v posledních měsících nesnesitelný. "Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů i tlakům od médií. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde," uvedl. 

"Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám!" svěřil se muzikálový herec.

Na sociálních sítích také prozradil, co ho překvapilo i co bylo pro něj nejtěžší. "Kdybych tu měl po skoro dvou týdnech zanechat jediné slovo, bylo by to děkuju. Přečetl jsem všechny vaše zprávy i komentáře, chtěl jsem bez okolků znát, jak na tom v Čechách jsme. Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě," svěřil se na instagramu.

"Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv. Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie, a já se bál těch klišé a definování. Chci tu být pro všechny," napsal.

"Mám ve zprávách vaše příběhy, a i když teď na rovinu nejvíc řeším ten svůj, děkuju vám za důvěru a nechci ji zklamat. Kdyby měl můj příspěvek pomoct a dodat odvahu jedinému člověku, stálo to za to. A nebo také přispět tomu, aby se tohle stalo zase o kousek normálnějším," dodal.

"Protože jednou takový příspěvek právě díky dalším podobným prolomením tabu nevyvolá zdaleka tolik emocí, jednoduše díky tomu, že na tom přestane být cokoliv tak zvláštního. A já budu na houpacím křesle vyprávět, jak to pro mě bylo kdysi náročný," uzavřel.

Registrované partnerství je právní institut, který umožňuje osobám stejného pohlaví nebo různého pohlaví legálně zaregistrovat svůj vztah a získat určité právní a společenské uznání. Registrované partnerství je alternativou k manželství a poskytuje podobné právní důsledky a ochranu.

Registrované partnerství se stalo významným krokem směrem k uznání práv a rovnosti LGBTQ+ osob ve společnosti. I když není ve všech jurisdikcích k dispozici, mnoho zemí po celém světě přijalo zákony, které umožňují registrované partnerství nebo jiné formy právního uznání vztahů osob stejného pohlaví.

Témata: Milan Peroutka (zpěvák)