Geislerová už to nemohla vydržet! Podala si komunisty, a pak přišel na řadu Babiš!

Aňa Geislerová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. července 2018 13:25

Vláda hnutí ANO a ČSSD, kterou při hlasování o důvěře podpořili i poslanci KSČM. Herečka Aňa Geislerová se netají tím, že se jí tato situace vůbec nelíbí. Tvrdě zkritizovala nejen komunisty, ale i premiéra Andreje Babiše.

Geislerová se v posledních dnech opakovaně vyjadřovala k politické situaci a hlasování o důvěře vlády. Na svém profilu například připomněla počet obětí komunismu. „Třešinky to nezakrejou! Hanba KSČM!“ psala. Když pak menšinová vláda ANO a ČSSD s podporou KSČM získala důvěru, komentovala to jen třemi tečkami. Ke statusu doplnila, že „cítí smutek“.

Ocenila také ty, kteří ve chvíli hlasování demonstrovali přímo pod okny Poslanecké sněmovny, „Hanba Stbákovi Babišovi. Hanba ANO, ČSSD a KSČM. A díky všem, co tam včera byli,“ napsala k videu, na kterém mezi demonstranty přišel sám Babiš. Protestující ho ale nepustili ke slovu a premiér se za hlasitého skandování "Hanba!" a "Komunisty nechceme!" musel vrátit zpět do Sněmovny.

Připomněla také zprávu, že bratislavský soud rozhodl, že Babiš byl veden oprávněně jako agent StB. „Takže Andy. Jses nejen trestně stíhanej podvodník s dotacema, ale i lhář a Stbák. Už si to někam zapiš a přestaň takhle hloupě veřejně lhát. Budeš už vždycky Bureš.. P.s. Když ti ujedou nervy tak nějak hystericky pištíš,“ uvedla s odkazem na výstup, kdy se Babiš ve Sněmovně tvrdě pustil do šéfa poslaneckého klubu TOP 09 Miroslava Kalouska.

Herečka naopak sdílela slova někdejšího prezidentského kandidáta Marka Hilšera, který včera na facebooku napsal: „I když se v těchto dnech dostávají k moci síly, které v moderních dějinách naší země reprezentují, lež, nenávist, násilí, nesvobodu a hluboký morální i ekonomický úpadek, nesmíme ztrácet naději, že se kolo opět otočí. Rád připomínám slova mistra Jana Husa. "Pravda velmi často trpí, ale nikdy se nedá zahubit." Skepse a pocit marnosti nejsou volba, i když se někdy může zdát, že bojujeme s větrnými mlýny. Zabereme...“

Témata: Aňa Geislerová KSČM Andrej Babiš