Eva Decastelo předvedla zbrusu nový účes: Tohle jste u ní ještě neviděli

Eva Decastelo

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

12. července 2023 20:35

Eva Decastelo (44) na sobě ukázala velikou změnu, a to na svých vlasech, když se rozhodla pro copánky a platinovou barvu, která přechází do růžového odstínu. Od fanoušků sklízí převážně pochvalu a pozitivní komentáře.

V poslední době je Eva Decastelo velmi šťastná, má romantický vztah s Tomášem Třeštíkem, který jí přidal radost do života a pozitivní energii. Tu oba potřebovali jako sůl a jejich vzájemná chemie jde vidět hned, když se člověk podívá na jejich sociální sítě, kde spolu sdílí spousty zamilovaných fotek. 

To Evě dodává i sebevědomí a nebojí se experimentovat. V letních prázdninových dnech, kdy nemusí brát ohled na svůj účes pro natáčení či divadelní představení, se Eva rozhodla pro skutečně originální proměnu a navštívila svého kadeřníka. Rozhodla se pro radikální proměnu a nechala si vytvořit copánky, což je velmi výrazná změna. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva Decastelo (@decasteloeva)

Jejím fanouškům se změna z velké části líbí: „Nádherný," napsala Mahulena Bočanová. „Teda to je pecka," přidala se k ní jedna ze sledujících. „Jako holčička," přidala se další. Objevili se, ale i ty negativní reakce: „Nelíbí se mi účesy, při kterých svítí holá lebka," napsala jedna ze sledujících. 

Témata: Eva Decastelo