Nikol Švantnerová vycestovala se svojí novorozenou dcerou poprvé na dovolenou

Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

11. července 2023 19:02

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (30) v březnu porodila svoji první dceru Miu, začátkem června měla vítání občánků a teď už s ní novopečená maminka vycestovala za hranice k moři, a kam jinam než do Čechy oblíbeného Chorvatska.

Modelka vyjela se svojí skoro čtyřměsíční dcerou Miou za mořem do Chorvatska a na svém profilu na instagramu se svým sledujícím nezapomněla pochlubit. 

„Dobré ráno, na naši první dovolenou jsme zvolili Chorvatsko a ubytování v domečku u moře, kde máme soukromí, vše po ruce a moře pár kroků z postele," napsala k příspěvku Švantnerová. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova_official)

„Dovolená najednou získala úplně jiný rozměr. Sice se poprvé asi vrátím jako bílá čokoláda, ale za to mě tu vše baví tisíckrát více," dodala. 

Od svých fanoušků dostala jen pozitivní komentáře: „Krásná princezna, užívejte krásnou dovolenou," napsal jí jeden ze sledujících. „Krásnou dovolenou, moc si to užijte, opět krásně sladěné," přidala jedna fanynka.

Nebyla by to ovšem pravá modelka, kdyby necvakla i nějakou tu fotku v bikinách. Ovšem Švantnerová varuje, že letos jich moc nebude. „Mám s sebou jen troje, všechny co mám doma jsou mi malé a navíc stejně na to ani není čas. Tak aspoň něco si sem odložím," napsala do popisku pod fotku na instagramu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova_official)

Témata: Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015)