Eva Burešová otevřeně promluvila o své postavě: Své strie miluje

Eva Burešová (herečka)

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

11. července 2023 13:31

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (29) se za svou postavu rozhodně stydět nemusí, i když fotkami v bikinách se moc nechlubí, teď udělala výjimku. Naposledy se v nich vyfotila na dovolené ve Španělsku, kde ovšem na prvním místě byl text, ve kterém popisovala radost z jejího turné.

Teď na instagramu zveřejnila snímek, na kterém jde vidět pouze samotná postava v zrcadle a zpěvačka se pod fotkou vyjádřila v rozsáhlém textu. „Je asi pět minut za den z celkových 24 hodin , kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si “hele, dobrý je to.“ Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastázi nafoukne na 5. měsíc těhotenství a veškerý “wow” pohled je pryč. Nevadí. Ono to bude jednou zase dobrý. Žiju z těch pěti minut," vyjádřila se Eva Burešová o vnímání její postavy. 

„Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy a ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí a to je super. Kdybych dneska prošla kolem sebe, tak se plácnu po zadku, ale nikdo tam nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super," dodala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Fanoušci na sebe s ohlasy nenechali dlouho čekat. Objevili se převážně pozitivní komentáře. „Nechápu, po dvou dětech a vypadáš jako bohyně," napsala jedna z fanynek. „Takhle má správná ženská vypadat," napsala další.

Ale jak to tak už bývá, přišly i ty negativní: Pak se nemají jiné holky/ženy stydět za své postavy a mít z toho “mindráky”, nedej bože nějaké psychické problémy, když někdo jako Vy zveřejní takovouto fotku a napíše k tomu, jak je se sebou ve výsledku nespokojena, ach jo," uvedla další z jejich sledujících. 

Témata: Eva Burešová