Simona Krainová pohoršila své fanoušky: Svého syna vyfotila s vulgárními gesty

Simona Krainová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

10. července 2023 13:41

Modelka Simona Krainová, je známá tím, že si nic nedělá ze svých kritků a naprosto ji nezajímá, co si o ní kdo myslí. Tato atraktivní blondýnka prostě žije svůj život a to je přesně důvod, proč často vyvolává rozruch mezi svými sledovateli na Instagramu. A to se stalo i nyní, ale tentokrát je to fotka jejího syna způsob jakým ho vyfotila.

Simona Krainová se může pyšnit tím, že je hrdou matkou dvou synů, staršího Maxe a mladšího Bruna. Krainová své děti na sociálních sítích neukazuje příliš často, ale když se rozhodne něco sdílet, vždy to stojí za to.

Nedávno přidala na svůj profil fotografii svého desetiletého syna Bruna. Tento snímek ovšem vyvolal smíšené reakce a dostal se pod palbu kritiky. Na fotografii totiž svého syna zachytila v jejích lodičkách a do foťáku ukazuje prostředníky. „Normálnost je nuda. Nenudíme se,“ napsala pod příspěvek modelka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

Pod fotografií se to okamžitě začalo komentáři jenom hemžit. Mnoho z nich však vyjadřovaly negativitu a pohoršení. Jejího syna Maxe někteří sledující uráželi a došlo to do bodu, kdy zpochybňovali jeho sexuální orientaci.

Témata: Simona Krainová