Markéta Konvičková: Čtyři roky od OPERACE! Kdyby se to špatné nestalo, tak...

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2023 9:19

Markéta Konvičková je maminkou na plný úvazek, ale stále také zpěvačkou. Nyní má novou písničku, která vyšla u příležitosti výročí jedné události, která jí zásadně změnila život. Ona sama to přiznává.

Konvičková má s Janem Bendigem novou písničku Nebe peklo ráj a při té příležitosti se rozhodla bilancovat. V neděli totiž uplynuly čtyři roky od chvíle, co se probudila z narkózy po operaci cysty na vaječníku.

"Já se tehdy zařekla do NEBE, že jestli budu mít někdy dceru, bude se jmenovat Amálie, protože druhý den slavila svátek společně s Libuší, což byla moje prababička, která mě vychovala. Od té doby si trošku procházím PEKLEM, ale zrození Amálky je pro mě RÁJ," svěřila se.

"Protože kdyby se to špatné nestalo, tak by tady nejspíš nebyla. Ona je můj hnací motor, nejkrásnější stvoření, jaké jsem kdy poznala a jsem si jistá, že ji jednou povedu k oltáři. Nebo spíš Renda, ale budu u toho," napsala někdejší účastnice SuperStar. 

Podle zpěvačky nastal správný čas s písničkou právě teď. "Kdy se cítím skvěle a mám energii se vrátit k vám i hudebně a před kameru po třech letech od vydání poslední písničky AMI. Dali jsme do toho srdce a věřím, že vás píseň i videoklip potěší!" pokračovala.

"Jsem na sebe pyšná, že vzhledem ke svoji diagnóze a výkyvům, které se mi dějou, to zvládám a jsem zpět. Mám kolem sebe úžasné lidi, rodinu a kamarády a dělám už jen co mě baví a těší. A tohle jsem si sakra užila! Život je krásný," dodala Konvičková. 

Témata: Markéta Konvičková