K letní přehlídce dekoltů se přidala i Agáta Hanychová: Užívá si španělské sluníčko

Agáta Hanychová 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

9. července 2023 19:29

Influencerka Agáta Hanychová (38) i letošní odletěla do Marbelly ve Španělsku, kde má vilu její přítel a čerstvý otec jejich dcery Jaromír Soukup. Jak je zvykem, tak ani Agáta nemohla zůstat pozadu a nafotit první letní fotky od moře.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup měli teď krušné období, když se jim v dubnu narodila dcera Rozárka. Pár teď žije plnohodnotný rodinný život a s malou Rozárkou chodí na procházky, k vodě a na výlety. Aktuálně všichni odcestovali do španělské Marbelly. 

Po přistání v Marbelle se pochlubila fotkou Rozárky, která vypadá velmi spokojeně. „A takhle vypadá dítě po letu. No jo, holt Marbella girl," napsala Hanychová pod příspěvek na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta nečekala dlouho a den po příletu se už pochlubila sérií fotek bikin a velikým dekoltem z pláže. „U vás je prý taky horko. Když se stará tatínek, na víčka půjdu ,na botox taky," napsala Hanychová pod příspěvek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Reakce od jejích fanoušků na sebe nenechali dlouho čekat: „Agátko, zůstaňte prosím přírodní. Vážím si Vás za to, že nejste plastiková jako všechny," napsala jedna ze sledujících. „Jste nejkrásnější, co jste kdy byla. Poprvé spokojená, nádherná matka a žena," přidala se další. 

Témata: Agáta Hanychová