Manželka Tomáše Kluse dostala lepší dárek než diamant! Cítím se jako nejbohatší žena planety, rozplývá se

Tamara Klusová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. července 2018 16:30

Manželka zpěváka Tomáše Kluse Tamara musí po operaci přetrženého vazu v koleni hodně odpočívat. Jelikož má ale doma tři děti, není to tak jednoduché! Přesto mladá maminka přiznává, že se o ni teď doma ostatní dobře starají.

Tamara se zranila na dovolené. A to, co původně vypadalo pouze jako rozseknuté koleno, se po detailním vyšetření ukázalo jako přetržený vaz. V nemocnici na Bulovce proto podstoupila operaci, po které musí strávit pár týdnů v posteli.

Jak se ale zdá, jí to příliš nevadí. „Cítím se jako nejbohatší žena planety. Moje nová, ležící perspektiva mi dává ten největší dárek. Dárek v podobě pocitu být milována. Děkuju,“ ocenila přístup svých blízkých Tamara.

„Místo dárku k narozeninám nebo k Vánocům bychom si měli vyrobit papírové šeky na čas být jen spolu. Tomu se totiž nevyrovná žádný diamant světa,“ vzkazuje teď prostřednictvím sociálních sítí!

Na Instagramu se také pochlubila fotkou s nejmladším dítětem - dcerou Jenovéfou. „Smích je tunel do duše,“ pochvaluje si Tamara, podle které je Jenůfka „její nejroztomilejší budíček“. 

Témata: Tamara Klusová