Jiří Bartoška prozradil, jak po viróze zvládá karlovarský festival!

Jiří Bartoška 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2023 11:21

Bez Jiřího Bartošky si karlovarský filmový festival neumí člověk představit, přesto se letos na tento scénář museli organizátoři připravit. Prezident nakonec nechyběl ani minutu a dnes bude u předání cen u příležitosti zakončení festivalu.

Bartoška jen krátce před festivalem podstupoval rekonvalescenci po viróze v pražské motolské nemocnici. V lázeňském městě se ale objevil, a nikoliv kvůli ozdravnému pobytu.

Když pak v úterý dorazil na jednu z mnoha společenských akcí, prozradil novinářům, jak na tom zdravotně je. "Užívám si to. Byl jsem dlouho v nemocnici," poznamenal.

"Tělo je líné, ale zaplaťpánbůh, že jsem byl propuštěn a můžu být tady v Karlových Varech, to je pro mě důležité. Chvílemi to vypadalo, že to nestihnu. Snažím se odpočívat a cítím se dobře," řekl televizi CNN Prima News.

MFF Karlovy Vary letos začal v pátek 30. června, hned v úvodu se ho zúčastnil Russell Crowe, který se postaral se svou kapelou o zahajovací koncert. Dnes je na programu slavnostní zakončení, na němž se budou předávat ceny.

Témata: Jiří Bartoška Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)