Milan Peroutka: Další plány po uzavření registrovaného partnerství ODHALENY?!

Milan Peroutka (zpěvák) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. července 2023 11:21

Uzavřením registrovaného partnerství to nekončí. Populární zpěvák a muzikálový herec Milan Peroutka v uplynulých dnech všechny zaskočil, podle všeho má ale i další rodinné plány. Jaké konkrétně?

Blesk konkrétně napsal, že podle blízkého kamaráda touží Peroutka se svým partnerem po dítěti. "Ano, vypadá to, že jsem ji (lásku) našel. Teď ještě musíme nějakým způsobem zadělat," řekl podle deníku pro primácký pořad ShowTime.

Zpěvák a muzikálový herec už se o uzavření registrovaného partnerství zmínil fanoušků.  Tlak byl prý v posledních měsících nesnesitelný.

"Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů i tlakům od médií. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde," uvedl. 

"Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám!" svěřil se muzikálový herec.

"Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších," požádal Peroutka. "A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš," dodal. 

Témata: Milan Peroutka (zpěvák)