Denisa Nesvačilová ve Varech: Byla důvodem hádky mezi Kolečkem a Vignerovou?

Denisa Nesvačilová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. července 2023 9:19

Denisa Nesvačilová nemůže chybět v Karlových Varech během filmového festivalu, v lázeňském městě se však ukázali také Petr Kolečko a Aneta Vignerová. O zápletku tedy bylo postaráno.

Snad ani není nutné připomínat, že zmíněné celebrity se v uplynulých měsících postaraly o pikantní a ostře sledovaný milostný trojúhelník. Už to vypadalo, že přetahovanou vyhraje Nesvačilová, když Kolečko všechny překvapil svatbou s Vignerovou, s níž má syna.

Na úplnou idylu to ovšem mezi manželským párem nevypadá. Jak totiž informoval server super.cz, zvládli se scénárista a modelka ve Varech pohádat před zraky kamer, které všechno zachytily.

Naopak sympatická herečka neměla nouzi o pánskou společnost. Podle téhož webu se vedle ní během jediného večera objevili na festivalu hned dva muži. Jedním z nich byl expartner její kolegyně Aleny Dolákové.

MFF Karlovy Vary pokračuje až do soboty 8. července. Jak jsme vás informovali, ve středu na něj dorazila další z hvězd. Americkou herečku Robin Wrightovou znají lidé ze seriálu Dům z karet či jako Jenny z filmu Forrest Gump. 

Témata: Denisa Nesvačilová Petr Kolečko (scénárista) Aneta Vignerová Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)