"Tohle je tolik osobní." Libor Bouček oznámil velkou novinku z osobního života!

Libor Bouček s manželkou Gabrielou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. července 2023 15:17

Na svém instagramovém účtu překvapil moderátor Libor Bouček fanoušky zprávou o blížícím se rozšíření rodiny. Sdílel fotografii se svou těhotnou manželkou Gabrielou a sdělil, že budou čtyři. Pod příspěvkem se okamžitě objevily gratulace od známých osobností, včetně zpěvačky Ewy Farné a tenistky Barbory Strýcové.

Na sociální síti Instagram se moderátor Libor Bouček podělil o velmi osobní a důležité sdělení. Ve svém příspěvku vyjádřil úctu ke všem, kteří se nezeptali na otázku, kterou již tuší. Přiznal, že odpovídal všem s opravdovým zájmem, i když možná neúplně. Nyní, když je správný čas, chtějí to říct společně.

„Tohle je tolik osobní. Cenné. Silné. A naše. Ta otázka je nabíledni. A smekám klobouk před všemi, co ji nepoložili. A těch byla valná většina. A rozumím těm, kteří se s upřímným zájmem zeptali a my odpověděli. Vágně, tedy já. Když už to máme říct, chceme to říct spolu,“ napsal na Instagramu.

Bouček zdůraznil, že sdílí toto sdělení s pokorou, štěstím a obavami z křehkosti toho všeho a odvážně prohlašuje "ano".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

„Ten přívlastek požehnaný se k tomu stavu hodí zcela. A naprosto. Cesta k němu je obtížná, nejistá, často bolestivá, sužující, plná otázek, ale dostanete-li se k cíli, je odměnou neopakovatelná radost a za ní to nejkrásnější, co člověk může dostat,“ pokračoval Bouček.

Moderátor sdělil, že jsou se ženou šťastní a vděční za to, že jim bylo dáno toto požehnané období znovu prožít. Bouček dále na svém profilu sdílel působivou černobílou fotografii, na které je společně s manželkou zachyceni. Tento krásný okamžik byl zachycen fotografem Benediktem Rencem.

„Když vše půjde tak, jak zní plán, bude nás sudý počet. Budeme čtyři. V lásce, rodinně. Ještě letos, nebo v roce 2024. To necháme osudu,“ napsal moderátor. „Ať nás zdraví provází a jestli je zdrojem láska, uděláme vše pro to, ať je to zdroj maximální,“ sdělil Bouček.

Pod příspěvkem Libora Boučka začaly hvězdy ze showbyznysu i sportu přicházet s gratulacemi. Zpěvačka Ewa Farna se vyjádřila: "Gratulace, je to úžasné!"

„To je krásný. Gratuluju,“ dodala zpěvačka Marta Jandová. „Gratuluji oběma,“ uvedla generální manažerka HC Sparta Praha Barbora Snopková Haberová. Emotikony srdíček pak přidaly i tenistka Barbora Strýcová či herečka Sara Sandeva.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová