Soukup nevěří svým očím: Fiala a ČT ve Varech? Chucpe! Neuvěřitelný, prostě drzost...

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. července 2023 13:43

Není pochyb o tom, že Jaromír Soukup někde byl na karlovarském filmovém festivalu, protože tuto akci musí navštívit každý, kdo v Česku něco znamená. Letos každopádně miliardář nešetřil kritikou.

Soukup v instagramovém videu přišel se dvěma kritickými postřehy k dění ve Varech. Sice prohlásil, že lidem to bude zřejmě jedno, ale sám dal najevo, že jemu to není lhostejné.

Nejprve se pustil do ČT. "Aby byli v centru kulturního dění a celebrit, tak za koncesionářské poplatky pronajmou dům České televize a pořádají tam mejdany v době, kdy skuhrají, že nemají vůbec žádné peníze, že musí šetřit. To je prostě chucpe," udeřil šéf TV Barrandov.

Miliardář ale pokračoval. "Druhá věc, to je neuvěřitelný, prostě drzost," konstatoval. Ještě více mu totiž hnul žlučí předseda vlády. 

Soukup zmínil, že vysoce postavení politici se podobných akcí většinou neúčastní, což ale nebyl případ šéfa občanských demokratů. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

"Fiala tam vyrazil s manželkou a ochrankou a šli pařit do nejluxusnější restaurace, která ve Varech je, a byli tam do jedné hodiny do rána. V době, kdy vysvětluje, že mají být škrty a že se budou zvyšovat daně, je to taky chucpe," poznamenal moderátor mnoha pořadů.

"Akorát, ono to vypadá, že už je to tady každému jedno," dodal na závěr.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Česká televize Petr Fiala (ODS) Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)