Nedotknutelný Jiří Bartoška? Ve Varech už to neplatí. PODRAZ na prezidenta!

Jiří Bartoška 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. července 2023 8:38

Karlovarský filmový festival bez Jiřího Bartošky si neumíme představit, on je na něm prakticky nedotknutelnou osobností. Platilo to až do včerejška, kdy na něj udělal Kamil Bartošek alias Kazma pěkný podraz.

Novináři se ve Varech těšili na představení filmu s herci Jiřím Bartoškou, Jiřím Langmajerem, Kryštofem Hádkem, Hynkem Čermákem a Ondřejem Sokolem v rolích nacistických důstojníků. Místo nich se však objevil Kazma se svým filmem Onemanshow: The Movie.

Jak se nakonec ukázalo, scény natočené se současnými hvězdami české kinematografie jsou jeho součástí. "Film Tajný zákop existuje, ti herci v něm opravdu hrají. Jediné, co neví, je to, že ten film je součástí mého filmu Onemanshow: The Movie. Nevědí, že se mnou natáčeli tenhle film," řekl Kazma.

Herci podle něj točili se zahraniční produkcí. "Netuší, že se ve skutečnosti scéna točila do mého filmu. Má to svůj nějaký smysl, samozřejmě očekáváme jakékoliv důsledky, které to s sebou ponese a jsme připraveni nést odpovědnost," poznamenal Bartošek.

"Já nejsem žádný filmař, a to, že je ta věc v kinech, má nějaký důvod," dodala hlavní tvář nového snímku, o němž do poslední chvíle nikdo nevěděl. 

Témata: Jiří Bartoška Kamil Bartošek alias Kazma Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)