Taťána Kuchařová znovu provokuje: Na pláži se pochlubila červenými bikinami

Kuchařová, Taťána 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

4. července 2023 12:43

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (35) měla poslední měsíce pořádně krušné období, když se vyvolal poprask ohledně jejího církevního rozvodu s Ondřejem Brzobohatým. Proto si teď jela odpočinout do Řecka k moři za sluníčkem a klidem od té vší pozornosti okolo.

Ani tady ovšem nedala svým fanouškům na sociálních sítích úplně vydechnout. Jakožto správná modelka by od moře nemohla odjet s fotografiemi v bikinách, a proto se na instagramu pochlubila v jasně červených bikinách. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Taťána Kuchařová (@tatianakucharova)

Od svých fanoušků dostala převážně pochvalné komentáře, které odkazovali na její postavu: „Mít vaše tělo, tak chodím celoročně do Tesca v plavkách," napsala jedna fanynka. „Stejně jste pořád nejhezčí Miss co tu kdy byla," přidal se i jeden z fanoušků. 

Mezi pozitivními komentáři se však našli i ty kritičtější: „Už to není ono to co to bývalo," ozval se jeden ze sledujících. 

Modelka tohle ovšem neřeší a užívá si klidu ostrova, na kterém se nachází. Až se vrátí domů, čeká ji hromada práce. V rozhovoru pro Super.cz se svěřila o co se bude jednat: „Než naskočím zase do práce, tak jsem na pár dní frnkla. Čeká mě focení kampaně mojí fashion kolekce v Německu a další produkce pro další klienty v Česku, tak musím dát trochu bacha, abych nevypadala jako negative - už jsem úplně černá. Bylo to vlastně last minute rozhodnutí a ty bývají nejlepší."

Témata: Taťána Kuchařová