Jiří Bartoška ve Varech: Srší energií, přesto musí k lékaři!

Jiří Bartoška 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. července 2023 10:44

Jiří Bartoška je v podstatě ztělesněním karlovarského filmového festivalu. Proto letos všichni napjatě sledovali situaci kolem jeho zdravotního stavu. A přinejmenším lékaře zajímá i nadále.

Bartoška jen krátce před festivalem podstupoval rekonvalescenci po viróze v pražské motolské nemocnici, proto nebylo jasné, zdali to bude on, kdo bude v lázeňském městě na západě Čech vítat hvězdné hosty. A že jich bylo a bude...

Úvodu festivalu se zúčastnil Russell Crowe, který dokonce vystoupil se svou kapelou Indoor Garden Party na zahajovacím koncertu. Dorazil také skotský herec Ewan McGregor. Ve Varech očekávají také Robin Wrightovou, kterou diváci znají z Forresta Gumpa či seriálu Dům z karet.

Prezident každopádně zvládá kromě oficialit i společenské akce. Podle informací serveru super.cz zavítal na miliardářský večírek, kde působil dojmem, že má skvělou náladu. 

Informace deníku Blesk z minulého týdne každopádně hovořily o tom, že právě dnes má Bartoška po předchozích zdravotních problémech podstoupit lékařskou kontrolu. 

Témata: Jiří Bartoška Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)