Peroutka po svatbě pročítá vzkazy: Napsala slavná první láska i Lucie Bílá!

Představitel Cassia Milan Peroutka (foto: Muzikál IAGO) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. července 2023 9:20

Milan Peroutka o uplynulém víkendu uzavřel registrované partnerství, už to opravdu není žádným tajemstvím. Obavy z reakcí jistě byly, přinejmenším slavné osobnosti ale přispěchaly s gratulacemi a přáními.

Jak to celé bylo? Nejprve se objevily mediální informace o veselce, až se Peroutka v neděli rozhodl na sociální síti potvrdit, že s partnerem Dominikem uzavřeli registrované partnerství.

Mnoho lidí, včetně vlastních fanoušků, tím nepochybně překvapil, protože v minulosti tvořil pár s kolegyní Míšou Tomešovou, která nemohla chybět mezi gratulanty.

"Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za Tebe tuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví," napsala.

"Láska je Láska," napsala interpretka stejnojmenného hitu Lucie Bílá a popřála dvojici hodně štěstí. "Jste nejvíc! Ať jdou všichni, co mají nějaký námitky do pr****," vzkázala Milanova kamarádka Anička Slováčková.

V komentářích na instagramu se pak objevují další vzkazy od zpěvačky Martiny Pártlové, její kolegyně Olgy Lounové, herečky Patricie Pagáčové nebo moderátora Aleše Cibulky. 

Témata: Milan Peroutka (zpěvák) Míša Tomešová Lucie Bílá Anna Slováčková