Milan Peroutka: PRVNÍ SLOVA o registrovaném partnerství!

Milan Peroutka (zpěvák) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2023 9:59

Milan Peroutka dal v neděli za pravdu informacím, které o víkendu kolovaly o jeho osobě. Média totiž zjistila, že uzavřel registrované partnerství. Peroutka to přiznal a popsal lidem, co se mu honí hlavou.

Peroutka začal tím, že chtěl fanouškům o všem říct první, ale měl strach. "Žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude 'tajný zdroj' na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla. A navzdory jeho výpovědi nám na ní ani nepršelo štěstí, ale přenádherně svítilo sluníčko," napsal na instagramu.

"Právě štěstí jsme si ale vymyšlenými a senzacechtivými citacemi v dost možná nejhezčí den v životě odmítli nechat vzít. Vypnul jsem si telefon a zapínám ho, jen abych se mohl ozvat vám," vysvětlil zpěvák. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Milan Peroutka (@milanperoutka)

Podle Peroutky byl tlak v posledních měsících nesnesitelný. "Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů i tlakům od médií. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde," uvedl. 

"Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám!" svěřil se muzikálový herec.

"Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších," požádal Peroutka. "A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš," dodal. 

Témata: Milan Peroutka (zpěvák)