MFF KV: Jiřina Bohdalová promluvila o setkání s Crowem!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2023 16:15

Jiřina Bohdalová na karlovarském filmovém festivalu nesmí chybět! Ostatně jde o jednu z nejuznávanějších českých hereček. Očekávalo by se proto, že jejímu oku neunikne hollywoodská star Russell Crowe. Ale...vše je jinak.

Russell Crowe je jednou z největších hvězd karlovarského festivalu. Hollywoodský herec si získal srdce mnoha žen a podle Primy se na setkání s ním těšila i Bohdalová.

Televizi prozradila, že se zatím neviděli, ale i kdyby, tak by jí to podle jejích slov bylo "houby platné. "Já neumím anglicky," vysvětlila s tím, že jelikož je už starší paní, stačilo by jí ho vidět.

Australský oscarový herec při zahájení festivalu převzal Křišťálový globus za přínos světové kinematografii a poté se na pódiu před hotelem Thermal představil jako kytarista a zpěvák skupiny Indoor Garden Party. Zaplněnému hledišti nabídl svoji bluesrockovou a country hudbu.

Ve Velkém sále pak dnes ve 14:00 uvedl námořní drama Master & Commander: Odvrácená strana světa, ve kterém ztvárnil jednu ze svých životních rolí.

Témata: Jiřina Bohdalová Russell Crowe