Milan Peroutka utajil svatbu! Vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem!

Milan Peroutka 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2023 15:22

Herec a zpěvák Milan Peroutka se oženil! Podle Blesku vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem Dominikem a svatba proběhla v pátek v Chateau Mcely.

Podle serveru chtěl zpěvák nejprve počkat, až Sněmovna definitivně schválí manželství pro všechny, nakonec se ale rozhodl s partnerem uzavřít registrované partnerství.

Tajná svatba se měla konat v pátek v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely a účastnit se jí měla řada hostů, na které dohlížela ochranka.

"Bohužel jim na místě pršelo, ale říká se, že když prší, znamená to štěstí do dalšího společného života," řekl Blesku jeden z hostů.

Server připomíná, že Peroutka o svém milostném životě nikdy příliš nehovořil a ačkoliv nedávno přiznal, že je ve vztahu, nechtěl sdělovat podrobnosti.

Registrované partnerství je právní institut, který umožňuje osobám stejného pohlaví nebo různého pohlaví legálně zaregistrovat svůj vztah a získat určité právní a společenské uznání. Registrované partnerství je alternativou k manželství a poskytuje podobné právní důsledky a ochranu.

Registrované partnerství se stalo významným krokem směrem k uznání práv a rovnosti LGBTQ+ osob ve společnosti. I když není ve všech jurisdikcích k dispozici, mnoho zemí po celém světě přijalo zákony, které umožňují registrované partnerství nebo jiné formy právního uznání vztahů osob stejného pohlaví.

 

Témata: Milan Peroutka (zpěvák)