Týnuš Třešničková překonala svůj strach: Na pláž se vydala ve dvoudílných plavkách

Třešničková, Týnuš 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

1. července 2023 15:09

Youtuberka Týnuš Třešničková (27) se dodnes vyrovnává s následky děsivé nehody v tureckém Istanbulu, ke které došlo před téměř pěti lety v restauraci Nusr-Et. Třešničková utrpěla vážné popáleniny, které postihly až třicet pět procent jejího těla.

Od té doby se vyrovnává s jizvami, které ji po tomto hrozivém incidentu zůstaly, ale rok od roku se její sebevědomí vrací zpět. Podstoupila plastické operace a poté se bála odhalit větší procento pokožky. Na dovolenou si balila jen jednodílné plavky a neměla odvahu na odvážnější a odhalenější modely. 

Postupem let se to však lepšilo a teď nastal úplný zlom. Na svém instagramu se pochlubila fotografiemi ve dvoudílných bikinách, což je veliká změna a sama se k tomu u příspěvku vyjádřila.

„Dostala jsem tyto krásné plavky a říkala jsem si, že i právě kvůli nim musím prubnout svůj velký strach, vzít si na pláž mezi lidi dvoudílné plavky. Nechci se navždycky skrývat v jednodílných, jizva na břiše je už hezky zahojená a mohu ji trochu začít zkusit opalovat. Tak jsem tentokrát překonala strach a užila si opalování konečně i v dvoudílných. Každému na pláži je to ve výsledku úplně jedno. Strach je jen v naší hlavě a je potřeba se s ním prostě poprat a nenechat se jím omezovat," napsala Třešničková na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova)

Od svých fanoušků se dočkala převážně pozitivních a povzbudivých komentářů: „Stejně je to o tom, co z člověka vyzařuje. Z tebe vyzařuje (minimálně z těchhle fotek) pozitivita a sebevědomí, a tím to je právě sexy, nikdo pak už neřeší jizvy nebo jiný detaily. Jako celek, jak píšou ostatní, působíš prostě jako kočka," napsala jedna z fanynek. „Týnko já už si Vás bez jizviček nedokážu představit, je to krásná součást Vaší osoby. Neskrývejte Vaší “jedinečnost”," napsala další. 

Témata: Týnuš Třešničková