Jedna dlouhá éra skončila: Michal Nesvadba oficiálně naposledy vystoupil v Kouzelné školce

Michal Nesvadba

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

1. července 2023 12:01

Veliký vzor a idol dětí mnoha generací Michal Nesvadba (65) se v pátek 30.6. naposledy objevil v dětském pořadu Kouzelná školka. V pořadu účinkoval dlouhých 23 let, letos však přišel ten moment, který si dlouho nikdo nedokázal představit, že přijde.

Nesvadba oznámil odchod do důchodu teprve před pár měsíci a s tímto oznámením se spustila ohromná vlna nostalgie od mnoha fanoušků, ať těch mladších i starších, kteří s hercem u televizní obrazovky vyrůstali.

Poslední díl Kouzelné školky se odvysílal v pátek 30.6. na vysvědčení. Po odvysílání dílu se herec na svých sociálních sítích rozloučil se samotným pořadem a všem svým fanouškům popřál hezké léto: „Začínají prázdniny. Užijte si léto ve zdraví. A přeji šťastné návraty domů."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michal Nesvadba (@michalnes)

Nesvadba teď zažívá obrovskou vlnu nostalgie a ze všech stran se na něj valí děkovné zprávy a vzkazy. On sám chce svoji kariéru završit velikou finální show v O2 aréně, kde se objeví mnoho účinkujících, ale i skřítků. Ta proběhne 28. prosince.

Kvůli téhle show se na umělce nedávno strhla vlna kritiky, kvůli vysokým cenám vstupenek. Zastal se ho Leoš Mareš, podle kterého jsou ceny lístků dobré. Tahle menší nepříjemnost však nemění nic na tom, že to bude veliké rozloučení a završení Nesvadbovi kariéry. 

Témata: Michal Nesvadba