Jiří Bartoška bude ve Varech, ale... Lékaři ho stále chtějí sledovat!

Jiří Bartoška 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. června 2023 10:40

V Karlových Varech dnes začíná další ročník filmového festivalu, přičemž letos se až tolik neřeší účast zahraničních hvězd, ale české tváře přehlídky toho dobrého ze světa kinematografie. Co bude s Jiřím Bartoškou?

Bartoška podstupoval rekonvalescenci po viróze v pražské motolské nemocnici, přičemž organizátoři festivalu v posledních dnech uvedli, že jeho prezident by se akce měl zúčastnit. Ve středu byl proto propuštěn do domácího léčení.

Podle zdroje deníku Blesk má předepsané léky a termín kontroly v úterý během příštího týdne. "Je ale otázka, zda nedojde k situaci, že by jeho ošetřující lékař za ním přijel do Varů," uvedl zdroj. 

Karlovarský filmový festival začíná dnes. Prvního dne se zúčastní Russell Crowe, který obdrží Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii a vystoupí se svou kapelou Indoor Garden Party na zahajovacím koncertu.

Filmová přehlídka v lázeňském městě potrvá do 8. července a bude hostit i další hvězdy. Do Karlových Varů dorazí skotský herec Ewan McGregor a jeho kolegyně Alicia Vikanderová ze Švédska a Robin Wrightová z USA. 

Témata: Jiří Bartoška Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)