Karel Šíp už má jasno: ČT rozhodla o osudu Všechnopárty!

Karel Šíp během natáčení Všechnopárty.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2023 9:36

Letní prázdniny jsou tradičně prázdninami také pro spoustu televizních tváří, přičemž u mnoha z nich se neví, zdali se na podzim vůbec vrátí na obrazovky. Legendární moderátor a bavič Karel Šíp už má jasno!

Šíp oslavil prvního červnového dne už 78. narozeniny, takže by si už dávno mohl užívat zaslouženého důchodu. Jenže práce ho stále baví a nese své ovoce, vždyť Všechnopárty patří k nejsledovanějším televizním pořadům.

Jenže Česká televize prochází jistým přerodem. Čím dál více se řeší, co stojí jaké peníze. Na podzim se navíc ujme funkce nový generální ředitel. O pokračování oblíbené talk show však rozhodovalo ještě současné vedení.

"Ano, budu dál natáčet. Půjde už o osmnáctou sezonu," potvrdil slavný bavič podle deníku Blesk. První nové díly vzniknou na začátku září, hosté ještě nejsou určeni.

Všechnopárty a co bylo před ní

Všechnopárty patří mezi opravdové klenoty na poli televizní zábavy, o čemž svědčí její dlouhověkost. Vysílá se už od roku 2005, za osmnáct let vzniklo přes 600 epizod.

Šíp se v tehdejší Československé televizi ujal ve dvojici s Jaroslavem Uhlířem, společně stáli za Hitšarádou. Po revoluci úspěšně působil také na Nově s pořadem Horoskopičiny. 

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty Česká televize