Jiří Dvořák: ROZCHOD se sympatickou slovenskou herečkou!

Jiří Dvořák (herec)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2023 11:50

Slovenská média informují o rozchodu v československém šoubyznyse. On patří k hojně obsazovaným českým hercům a zaujme hlavně výrazným hlasem, ona se věnuje stejné profesi a také moderování. Tvořili pár, ale už je to minulost.

Řeč je o českém herci Jiřím Dvořákovi a jeho slovenské kolegyně Martině Zábranské, která rozchod potvrdila. "S Jirkou už netvoříme pár," řekla deníku Nový Čas s tím, že zůstávají dobrými přáteli.

"Hlavním důchodem rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času," vysvětlila. 

O vztahu jsme vás informovali skoro přesně před rokem, kdy pravdu odhalil karlovarský filmový festival, jehož další ročník začne už v tomto týdnu.

Dvořák se dal dohromady se Zábranskou poté, co se rozešel s dlouholetou přítelkyní Jitkou. Brněnský rodák byl v minulosti i ženatý, jeho manželkou byla herecká kolegyně Barbora Munzarová. Společně mají dceru Annu.

Lidé si pak po jeho boku musí pamatovat i Lenku Noru Návorkovou, ovšem pouze jako taneční partnerku ze StarDance. Herec se i díky ní stal v roce 2018 vítězem deváté řady soutěže. 

Témata: Jiří Dvořák