Gott je komunistický prezident, začarujte Zemana! Slavná česká zpěvačka pálila do politiků ostrými!

Karel Gott 20

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2018 9:59

Populární a výstřední zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová se netají svými názory na politiku. Tvrdí, že předsedat této zemi není lehké, a v souvislosti s tím promluvila i o Karlu Gottovi.

V talk show Luboše Xavera Veselého se zamyslela nad tím, že Gott je vlastně komunistický prezident Klement Gottwald. Jsou si prý totiž velmi podobní.

"Není Gott Gottwald? Já si myslím, že má zkrácené umělecké jméno, on je mu strašně podobnej, Gottwaldovi. Je to jako když mu z oka vypadne," tvrdí Uriel.

Tím ale neskončila, naopak totiž přišla řeč na prezidenta Miloše Zemana. O tom Uriel tvrdí, že je jako brambora. Přesto mu přeje mnoho štěstí.

"Není lehký prezidentovat tenhle stát. Náš národ je zvyklý všechny kritizovat, a to není dobré. Ale když už je někdo prezidentem, tak by mu lidi měli fandit a poslat pozitivní vibrace," nabádá.

Podle ní by se měl prezident pokusit změnit všechno k lepšímu, svobodnějšímu, krásnějšímu. "A lidé by měli své prezidenty podporovat a až bude další volba, zvolit si někoho jiného," dodala.

Témata: Karel Gott Miloš Zeman Jana Uriel Kratochvílová