Dominika Gottová oslavila "50": Přání, aby to tak vydrželo až do smrti!

Dominika Gottová ve videoklipu k písni. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2023 11:11

Česko si v polovině července tradičně připomene Karla Gotta, protože na čtrnáctý den v tomto měsíci připadá datum jeho narození. Ve znamení Raka se přitom narodila i jeho nejstarší dcera Dominika Gottová.

České veřejnosti je známá především kvůli svým extempore a problémům. Dominika Gottová v neděli 25. června oslavila 50. narozeniny a tvrdí, že aktuálně je všechno v nejlepším pořádku.

"Od té doby, co jsem se vrátila zpátky do Finska k Timovi, jsem velmi šťastná, a tak si od té padesátky nejvíc přeju, aby nám to takhle vydrželo až do smrti," svěřila se deníku Blesk. 

Kulatiny oslavila s manželem, finským hudebníkem Timem Tolkkim, v luxusní steakové restauraci. "Dali jsme si fantastické jídlo s vynikající obsluhou," nechala se slyšet. Dodala, že jednu velkou hromadnou oslavu nechystá. 

Dcery Karla Gotta

Dominika je nejstarší dcerou nejslavnějšího českého zpěváka, který zemřel před více než třemi lety. Společně s druhorozenou Lucií jsou nemanželskými potomky mnohonásobného Slavíka, který se později oženil a s manželkou Ivanou zplodil další dvě dcery Charlotte a Nelly.

V umělecké sféře se pohybovala i maminka Dominiky, tanečnice Antonie Zacpalová. S dcerou aktuálně po většinu roku udržuje kontakt na dálku, protože na rozdíl od ní nadále žije v Česku. 

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki