Lucie Borhyová se pochlubila dcerou: Slaví 9. narozeniny

Borhyová, Lucie 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

25. června 2023 21:38

Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová (45) prožívá šťastný den. Její dcerka Linda, nejmladší z jejich dvou dětí, slaví své již deváté narozeniny. Na sociálních se pochlubila společnou fotografií a narozeninovým přáním.

Moderátorka se snaží své děti před sítěmi a médii chránit, chce jim dopřát soukromí a bezpečí, tak jak by to udělala každá matka na světě. Na sítích se společnými fotografiemi moc nechlubí, stává se tak jen velmi zřídka. Přesně tento okamžik momentálně nastal, a to u příležitosti 9. narozenin její dcery Lindy.

Borhyová je matkou dvou dětí, přičemž každé z nich pochází z jiného vztahu. Otcem třináctiletého syna Lucase je řecký podnikatel Niko Papadakis (37), zatímco dceru Lindu má se svým bývalým kolegou Michalem Hrdličkou (33).

Na svém instagramu se pochlubila společnou fotografií, kde si obě užívají šťastné chvíle u moře. „Budu vždy při tobě stát a vždy tě budu držet nad hladinou, Linduško moje! Krásné 9. narozeniny. Všechno nejlepší, lásko, miluji tě," napsala pod fotografii své přání Borhyová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Fanoušci na sebe nenechali s přáníčky dlouho čekat. „Lindušce přejeme krásné narozeniny plné slunce a kamarádů kolem sebe," napsala jedna z fanynek. Další napsala: „Cože? Už 9? Jak je to možné, že nám ty naše milovaný smráďátka stárnou a my maximálně zrajeme? Linduško, přejeme ti splnění všech tvých snů, buď šťastná a pořád tak usměvavá (po mamince), hodně dobrodružství a nejvíc lásky."

Témata: Lucie Borhyová