Agáta Hanychová jeho ženou? Takhle reagoval Jaromír Soukup!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2023 10:00

Už měli být svoji, ale všechno je jinak. Spekulace o svatbě Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se šířily ve velkém s tím, že hvězdný pár do toho o víkendu praští. Co tomu říkají hlavní postavy příběhu?

Jak jsme již informovali, Hanychová reagovala na zvěsti o veselce s humorem. "Tak snad abych vyrazila vybírat svatební šaty," poznamenala. Překvapení neskrýval ani její partner.

"Prosím vás, zpráva dne mezi bulvárními novináři je, že se údajně já žením a Agáta vdává, tedy že se budeme brát," podivoval se Jaromír Soukup. 

Jak známo, ani pro jednoho by případné manželství nebylo žádnou novinkou. Hanychová byla vdaná za otce své starší dcery, herce a baviče Jakuba Prachaře. Soukup má s exmanželkou dvě děti.

Hanychová a Soukup se už déle než dva měsíce radují ze společného potomka, dcery Rozárky. Ještě před jejím narozením došlo na první zvěsti o svatbě. "Jaromír mě nejdřív musí požádat o ruku a ještě to neudělal, nevím, na co čeká," svěřila se moderátorka a někdejší modelka v lednu. Tehdy zároveň naznačila, kdy by na žádost mohlo dojít. "Možná až porodím," podotkla.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)