Brzobohatý versus Kuchařová: Další etapa sporů! Bude soud...

Ondřej Gregor Brzobohatý s exmanželkou Táňou. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2023 10:15

Ondřej Gregor Brzobohatý a Taťána Kuchařová jsou na nože už nějaký čas. Další kapitolu sporů se nyní rozhodl napsat prvně jmenovaný. Někdejší manžele zřejmě čeká ještě jeden soud. Proč?

Jak známo, už jistou dobu se řeší církevní žaloba, kterou chce Kuchařová dosáhnout anulace církevního sňatku. V civilním životě už jsou rozvedeni, přičemž Brzobohatý má novou partnerku, moderátorku Danielu Písařovicovou. Podle posledních informací se dokonce zasnoubili.

Proč bude další soud?

Hudebník žádal po exmanželce omluvu, která by v jeho očích vše urovnala. Doma ho totiž podle jeho slov naučili odpouštět. "Taťána tohle nejen doposud neudělala osobně ani veřejně, ale místo toho hází vinu na mě," sdělil Brzobohatý deníku Blesk. 

Proto se mají oba setkat u soudu. "Vím, že by s tím nepřestala, a já chci mít konečně už pokoj, proto bych rád u soudu tuhle trapnou věc definitivně ukončil," dodal člen slavné umělecké rodiny. 

Hvězdné manželství v troskách

Brzobohatý a Kuchařová se po tříletém vztahu brali na konci června 2016 v bazilice Nanebevzetí Panny Marie premonstrátského Strahovského kláštera. Dlouho působili jako idylický pár, ale na konci předloňského roku vztah ukončili.

Pro Ondřeje šlo už o druhé manželství. V roce 2008 se oženil s produkční Johanou Indrákovou, rozvedli se o pět let později. Bude u něj platit otřepané "do třetice všeho dobrého"? Uvidíme... 

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová