StarDance 2023: Známe VŠECHNY TANEČNÍ PÁRY!

ČT představila účastníky 12. řady StarDance.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

22. června 2023 19:30

Všech deset tanečních párů blížící se další řady StarDance zná po dnešku své složení. Česká televize dnes na sociální síti odhalila zbylých pět dvojic, které se na podzim utkají o titul krále a královny tanečního parketu.

Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provede televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojí síly s Danielem Kecskemétim. ČT zveřejnila složení dvojic na instagramovém profilu.

I v řadách nově odhalených párů najdeme ostřílené borce. Vodička v roce 2019 zvítězil v jubilejní desáté řadě, když tančil s herečkou Veronikou Khek Kubařovou. Prágr v témže ročníku dokráčel daleko s biatlonistkou Gabrielou Soukalovou.

Už ve středu se jména svých tanečních partnerů dozvěděli herci Ivana Chýlková a David Prachař, manželé Marek a Eva Adamczykovi a také cukrář Josef Maršálek. Při starém vše zůstává u moderátorů a v podstatě i u porotců. Pořadem budou provázet Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů se chystají hodnotit Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer.

StarDance naposledy proběhla na podzim 2021. Vítězi jedenácté řady se stali Jan Cina a Adriana Mašková. Ve finále se s nimi utkali farářka Martina Viktorie Kopecká a krasobruslař Tomáš Verner.

Témata: StarDance Česká televize