Michal David prozradil POSTUP v boji s internetovými podvodníky!

Michal David 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2023 18:01

Internetovým gaunerům často slouží k jejich podvodům na síti známé osobnosti, které samozřejmě o ničem nevědí. Není proto divu, že celebrity se poté neváhají bránit soudní cestou. Kdo se obrátil na právníky nejnověji?

Je to Michal David, o jehož případu jsme již informovali. Oblíbený hitmaker podotkl, že už toho je moc. "Předal jsem to právníkům," prozradil serveru super.cz.

"Budeme podávat trestní oznámení na neznámého pachatele za klamavou reklamu a také řešit Facebook. Není možné, aby takové věci šířil," vysvětlil. 

David, který za pár týdnů oslaví 63. narozeniny, o všem informoval své fanoušky v úterý. "Přátelé, v poslední době se na internetu objevují podivné reklamy s mou fotografií," napsal na facebooku.

"Je to samozřejmě PODVOD a zneužití mého jména. Absolutně s tím nemám nic společného," vzkázal David, který reagoval i na obsah těchto reklam. "Naštěstí slyším velmi dobře," dodal.

Co je obsahem reklam?

V první z nich se uvádí, že David téměř ztratil sluch, ale doktor mu ho zachránil pomocí zapomenuté metody. Speciální pilulky mu měly obnovit sluch a také jej "omladit".

V druhé reklamě se píše, že vláda schovává zázračný produkt pro obnovu sluchu, který se neprodává v lékárnách. Znovu nechybí fotografie známého hudebníka.

Témata: Michal David