Lucie Šafářová prozradila, jak s Plekancem řeší konflikty v domácnosti!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2023 9:51

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec už nějaký čas tvoří sehraný pár, přičemž oba o souhře ví své ze světa sportu. Přesto někdy mají problém najít doma společnou domluvu. Jak řeší takové konflikty?

Pokud vás vždy zajímalo, jak fungují hvězdné domácnosti, možná leccos naznačí slova někoho, kdo žije s osobou, která zažila hned dvě takové domácnosti. Tou je Tomáš Plekanec.

Jeho manželkou je Lucie Šafářová, takže dnes jde v jejich případě o ryze sportovní domácnost. Právě ona byla hostem oblíbené televizní Show Jana Krause, kde prozradila, jak se u nich věci mají.

Na sebe nejprve práskla, že je pořádná všude kromě auta. "Tam mi to nejde," svěřila se. Bývalá tenistka zároveň přiznala, že se stále aktivním hokejistou si o některé nepříjemné povinnosti stříhají. 

Kámen, nůžky, papír, to pro ni není žádná novinka. Dobře to zná ze setkání se soupeřkami. "Já to mám natrénované. Dělalo se to u sítě, než se házelo mincí," vysvětlila Šafářová.

S kým už Plekanec utvořil hvězdnou domácnost?

To pochopitelně není složitá otázka. Jak známo, Šafářová je až druhou manželkou kladenského útočníka. Tou první byla její jmenovkyně Lucie Vondráčková.

Oblíbená herečka a zpěvačka dokonce kvůli vztahu na nějaký čas upozadila vlastní profesní život, protože Plekancovi dělala servis během jeho zámořské kariéry v NHL, nejkvalitnější lize světa. Pár spolu má dva syny. 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec