StarDance odhalila PRVNÍ PÁRY pro podzimní novou řadu!

StarDance

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

22. června 2023 8:50

Necelé dva měsíce po odhalení desítky soutěžících, kteří se na podzim zúčastní dvanácté řady populární televizní show StarDance, znají první z nich své taneční partnery. Česká televize ve středu odhalila složení pěti párů, které budou usilovat o titul krále a královny tanečního parketu.

Známou herečku Ivanu Chýlkovou spárovali s Janem Tománkem, který se - jak už bylo dříve avizováno - vrací z poroty na parket. Její kolega David Prachař protančí střevíce v doprovodu Zuzany Dvořákové Šťastné. Pekař Josef Maršálek utvoří pár s Adrianou Maškovou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk se představí s Lenkou Norou Návorkovou. Česká televize odhalila složení dvojic na instagramovém profilu soutěže.

Mezi již přidělenými tanečníky nechybí dvě někdejší vítězky. Mašková je dokonce tou úřadující, předloni zvítězila s hercem Janem Cinou. Návorková kralovala v roce 2018 s jiným hercem, konkrétně šlo o Jiřího Dvořáka.

Pět soutěžících ještě na partnera čeká. Jde o zpěváka a skladatele Richarda Krajča, modelku a moderátorku Ivu Kubelkovou, herečku Dariji Pavlovičovou, zpěvačku Terezu Maškovou a vodního slalomáře Vavřince Hradilka.

Při starém vše zůstává u moderátorů a v podstatě i u porotců. Pořadem budou provázet Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů se chystají hodnotit Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer.

StarDance naposledy proběhla na podzim 2021. Vítězi jedenácté řady se stali již zmínění Cina a Mašková. Ve finále se s nimi utkali farářka Martina Viktorie Kopecká a krasobruslař Tomáš Verner.

Témata: StarDance Česká televize Ivana Chýlková Eva Adamczyková (dříve Samková) Marek Adamczyk David Prachař