Agáta Hanychová tím nepohrdne: Jak moc pomáhá Veronika Žilková s Rozárkou?

Veronika Žilková s dcerou Agátou Prachařovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. června 2023 16:46 | Aktualizováno: 23. června 2023 17:40

Už přes dva měsíce se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup radují ze společného potomka, tedy dcery Rozárky. Radost s nimi samozřejmě sdílí i Veronika Žilková jako babička. Jak moc hvězdnému páru pomáhá?

"Kdybych na tom byla finančně lépe, samozřejmě bych více hlídala," svěřila se Žilková týdeníku Sedmička. Mimo jiné narážela na fakt, že nedávno podepsala rozvodovou dohodu s Martinem Stropnickým. 

"Bohužel nemůžu být 24 hodin denně k ruce Agátě, což bych nejradši, jenže mám ještě nezletilé dítě, které jako samoživitelka musím uživit," vysvětlila oblíbená herečka.

Žilková rozhodně není jedinou zaneprázdněnou osobou v rodině. Agátě nejspíš moc nepomůže ani její partner Jaromír Soukup, protože prakticky nesleze z obrazovky své vlastní TV Barrandov.

Výjimkou bylo nedávné červnové období, o kterém jsme vás informovali. Miliardář chyběl ve vysílání kvůli operačnímu zákroku na oddělení ORL v pražské Nemocnici Na Homolce.

"Od roku 2016 nebo 2017 se nestalo, že by Jaromír Soukup chyběl v TV Barrandov byť jen jeden jediný den," svěřil se na instagramu s tím, že pauzu si pravidelně bere jen v létě a o Vánocích. "Teď to byl celý týden, co jsem nebyl na Barrandově," dodal Soukup.

Žilková se každopádně svěřila, že ráda přiloží ruku k dílu. "Ona to vlastně není pomoc, pro mě je to za odměnu," konstatovala. 

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)