Roman Šebrle prozradil rovnou dvě velké novinky z osobního života!

Roman Šebrle ukázal novou lásku. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. června 2023 15:15

Roman Šebrle byl hostem populární televizní talk show 7 pádů Honzy Dědka. Oblíbenému moderátorovi toho jména prozradil dvě novinky z osobního života. Týkají se vztahů.

Dědek se v jednu chvíli rozhodl v rozhovoru zeptat na cukrářku Lenku, se kterou někdejší atlet tvořil pár. "To je historie," překvapil Šebrle upřímnou a odzbrojující odpovědí.

Hned vzápětí ale zklamal všechny ctitelky. Přiznal totiž, že není sám. Identitu nové partnerky si každopádně nechává pro tuto chvíli pro sebe.

Osobní i profesní život Romana Šebrleho

Roman Šebrle tvořil dlouhá léta pár s manželkou Evou, mají dvě děti, konkrétně syna Štěpána a dceru Kateřinu. Štěpán hraje za fotbalovou Duklu, loni nastoupil k 29 zápasům ve druhé lize.

Navazuje tak na svého slavného otce, který patří k nejlepším desetibojařům atletické historie. Šebrle jako první překonal v desetiboji bájnou hranici 9000 bodů, výkon 9026 bodů v Götzisu byl dlouhá léta světovým rekordem.

Rodák z Lanškrouna vybojoval pro českou atletiku jeden světový a dva evropské tituly a především olympijské zlato na hrách v řeckých Aténách.

Po konci kariéry se stal moderátorem zpravodajství na Primě a CNN Prima News, kde působí dodnes. 

Témata: Roman Šebrle