Michal David bojuje s podvodníky: Jejich tvrzení ohrožují jeho hudební dráhu!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Přítomným zahrál například Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. června 2023 11:50

Internetoví podvodníci rádi hledají cestu, jak se přiživit na slávě známých osobností. Z těch českých se stal aktuálně jejich terčem Michal David. Tvrzení podvodníků jsou navíc takového charakteru, že ohrožují jeho hudební dráhu.

Oblíbený hitmaker, který za pár týdnů oslaví 63. narozeniny, o všem informoval své fanoušky v úterý. "Přátelé, v poslední době se na internetu objevují podivné reklamy s mou fotografií," napsal na facebooku.

"Je to samozřejmě PODVOD a zneužití mého jména. Absolutně s tím nemám nic společného," vzkázal David, který reagoval i na obsah těchto reklam. "Naštěstí slyším velmi dobře," dodal.

Co je obsahem reklam?

V první z nich se uvádí, že David téměř ztratil sluch, ale doktor mu ho zachránil pomocí zapomenuté metody. Speciální pilulky mu měly obnovit sluch a také jej "omladit".

V druhé reklamě se píše, že vláda schovává zázračný produkt pro obnovu sluchu, který se neprodává v lékárnách. Znovu nechybí fotografie známého hudebníka.

Michal David samozřejmě ztrátou sluchu netrpí, na programu má ostatně v dalších dnech a týdnech několik koncertů. Konkrétně vystoupí v Mníšku pod Brdy, Loučkách, Poličce či ve Světlé nad Sázavou. 

Témata: Michal David