Marek Ztracený odhalil další podrobnosti utajované svatby!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. června 2023 11:05

Marek Ztracený má za sebou tři velkolepé koncerty na fotbalovém stadionu v pražském Edenu, na nichž odhalil i jednu novinku z osobního života. Některé detaily si ale nechal na později, konkrétně na úterý.

Právě včera se totiž na jeho instagramovém profilu objevily fotografie z veselky, na které si vzal dlouholetou partnerku Marcelu.

"Dnes je to 14 let od našeho prvního setkání a taky 40 dní od naší svatby," prozradil Ztracený svým fanouškům na sociální síti. "Díky paní Ztracená, že nosíš mé jméno," připojil vzkaz své ženě. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Dvojnásobný Slavík tak odhalil, že svatba proběhla v květnu letošního roku. Jak jsme vás informovali, poprvé se o ní zmínil na jednom z koncertů v Edenu. V jednu chvíli totiž na obřích obrazovkách proběhlo svatební video. "Marcelo, promiň, že mi to trvalo," řekl zpěvák.

I první krok k manželství ostatně Ztracený učinil během svého vystoupení. Marcelu požádal o ruku v únoru 2020 v rámci show v O2 areně.

"Jsi ta nejlepší ženská mého života, matka mého dítěte a chci se tě zeptat, zda to se mnou chceš táhnout do konce života," prohlásil tehdy a dočkal se vytouženého slovíčka "ano".

Témata: Marek Ztracený