Jiří Bartoška se chce dát do kupy na festival: Nové informace o jeho zdraví!

Jiří Bartoška 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. června 2023 14:55

Už v příštím týdnu začne letošní ročník karlovarského filmového festivalu a účast prezidenta Jiřího Bartošky se stále zdá být v ohrožení. Oblíbený herec totiž leží ze zdravotních důvodů v nemocnici.

Organizátoři dnes oznámili další hvězdu letošního ročníku festivalu, když k Russellu Croweovi, Ewanu McGregorovi a Alicie Vikanderové přibyla americká herečka Robin Wrightová, zároveň si stále dělají starost o svého šéfa.

Výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha dnes potvrdil, že Jiří Bartoška zůstává v nemocnici. "Je stále na rehabilitačním pobytu," uvedl pro Blesk.

Jak jsme informovali během minulého týdne, oblíbený herec a prezident filmové přehlídky v lázeňském městě byl hospitalizován v pražské FN Motol. Důvodem je rekonvalescence po prodělané viróze. 

"Jsme v pravidelném kontaktu, chodíme za ním," prozradil Mucha. "Jeho stav není fatální, ale chce to čas. Věříme, že ve Varech bude, ale jeho zdraví je samozřejmě přednější," dodal ředitel s tím, že kdo by slavného pacienta viděl, zřejmě by ani nevěřil, že mu něco je. 

Bartoška každopádně nemůže zdravotní potíže podceňovat, protože v minulosti už musel svést boj s rakovinou mízních uzlin. 

Témata: Jiří Bartoška