Marek Ztracený v Edenu neudržel slzy, rozplakal i fanoušky!

Marek Ztracený 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2023 9:05

Populární zpěvák Marek Ztracený v pátek neudržel slzy. Svým fanouškům zopakoval svůj plán na konec či minimálně přerušení kariéry, a dojalo to jak jeho, tak i jeho fanoušky.

Cesta ke třem koncertům nebyla jednoduchá. Původně totiž zpěvák oznámil jen jeden, který se ale za hodinu téměř vyprodal. "Pořád tomu nemůžu uvěřit a bojím se, že se z toho krásného snu probudím. Byla to strašná smršť! V 19:00 začal oficiální prodej a po hodině bylo přes 30 000 lístků pryč. Jsem jak v Jiříkově vidění a snad nikdy jsem nebyl dojatější a neměl takový adrenalin," napsal tehdy na Instagramu.

A jelikož byl nápor fanoušků ohromný, zpěvák se rozhodl koncert zopakovat. "Taky se omlouvám všem těm, na které se nedostalo a vnímám ty stovky a tisíce zpráv, jestli nepřidáme druhý termín. Neumím si představit, že bych vám řekl NE, když je ta možnost!" napsal a oznámil druhý termín.

I ten se ale prakticky ihned vyprodal, a po důkladném zvažování přidal zpěvák i třetí koncert, páteční, který se odehrál včera večer. A na něm zpěvák ani diváci neudrželi slzy! Zpěvák totiž potvrdil to, co napsal už dříve. Po této sérii koncertů končí.

Ztracený už dříve ohlásil, že si s koncertováním dává pauzu. Dneškem se vydáváme na nejspíš nejdůležitější cestu našich hudebních životů a já bych vás na tuhle cestu s cílem vyprodaný fotbalový stadion Eden rád pozval," napsal dříve na Instagramu.

"Tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a nejen proto do toho dáme úplně všechno!" uzavřel, čímž dle reakcí v komentářích svým fanynkám vyrazil dech. A včera svá slova zopakoval.

Témata: Marek Ztracený