Herečky těhulky plánují hypnoporod! Leichtová, Krejčíková a Tomešová do toho jdou společně!

Leichtová, Kristýna s hereckými kolegyněmi 10

Autor: Lelková, stars24.cz

11. července 2018 18:45

Všechny tři herečky už brzy přivedou na svět své děti, a kromě herečky Míši Tomešové (27), která už jedno dítě má, čeká Kristýnu Leichtovou (32) a Anetu Krejčíkovou (27) první porod. Nebude to ale jentak ledajaký porod, ale hypnoporod!

Aby jejich porod proběhl v pořádku vydaly se všechny tři na dvoudenní kurz právě o této technice porodu. „Děkuji za krásné dva dny nalejvárny o hypnoporodu. Přála bych si, aby se jednou provždy zrušilo dogma "porod se musí přežít" a nahradilo se třeba "porod se může prožít i užít,“ napsala k fotografii na Instagramu Leichtová, která čeká dítě s režisérem Vojtěchem Štěpánkem.

Herečku čeká porod již za měsíc a na příchod prvního potomka se poctivě připravuje. „Děkuji za spoustu pozitivních a užitečných informací a vůbec, za jejich šíření,“ dodala herečka.

„Děkuji Vojtovi, že jsme kurz absolvovali společně.  Bylo to báječné! Skvělá atmosféra, lidi, přístup, informace, afirmace (jenom jsem si trochu přeseděla zadek). Už si doma cvičím lehkou jógu, trénuji s aniballem, masíruju hráz a přemýšlím pozitivně,“ napsala pro další nastávající maminky Kristýna Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová Aneta Krejčíková Míša Tomešová porody