Hazardovala Jiřina Bohdalová se zdravím? Pravdu už znají i u sousedů!

Jiřina Bohdalová a Yvetta Blanarovičová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2023 9:19

Jiřina Bohdalová nechtěla děsit své fanoušky v Česku, ale ani Slovensku, takže s pravdou o svých zdravotních problémech vyšla ven až po několika měsících. Hazardovala snad s tím nejcennějším, co máme?

Bohdalová prožila většinu života ve společném československém státě, takže je živoucí legendou stejně tak na Slovensku. Není proto divu, že nejnovější informace ohledně jejích zdravotních problémů se řeší i tam.

Konkrétně server cas.sk mluví o kamufláži ze strany herečky. "Koncem minulého roku se na společenských událostech ukazovala zřídka. Tvrdila, že má problém s chřipkou. Teď vyšla s pravdou ven. Trápilo ji něco úplně jiného a lékaři ji doslova sebrali hrobníkovi z lopaty," píše se u našich sousedů.

I na Slovensko totiž doputovaly informace o tom, že Bohdalka na konci roku přežila plicní embolii. Mezitím už stihla oslavit další narozeniny, ty dvaadevadesáté.

Jen její pracovní režim je teď o něco klidnější, protože si dává pauzu od divadla. Diváci ji mohou vidět alespoň na televizní obrazovce v pořadu Hobby naší doby. 

Témata: Jiřina Bohdalová