Eva Holubová se málem utopila!

Eva Holubová na dovolené 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2018 13:51

Herečka Eva Holubová si před několika lety pořídila domek na Sicílii, kde i letos tráví svou dovolenou. Jak ale přiznala, loni se jí koupání v moři málem stalo osudným!

Holubová sice plavání velmi ráda, na sociálních sítích ale přiznala, že se jí její záliba málem vymstila“ přiznala totiž, že jí šlo minulý rok ve vlnách o život. „Konečně u moře. Tam, kde mě minulý rok vytáhnul Matěj Paprčiak z vln a zřejmě vyrval i z náručí smrti,“ práskla herečka, kterou loni zachránil přítel její dcery.

Konecne u more!!Tam,kde mne minulej rok vytahnul @iammatejpaprciak z vln a zrejme vyrval i z naruci smrti. Myslela jsem si tenkrat,ze uz se sem nikdy nepujdu koupat,nebo aspon ne z pocatku pobytu.Ale tak se to dnes sebehlo a prvni letosni laskani more jsem si vychutnala prave tady.Tam kde jsem se loni topila,je dnes bojka. Plavu si od ni v bezpecne vzdalenosti, s velkym respektem plnim svych 1000 temp za den.Zatim jich mam pouze 400,ale dnesni pobyt u more jeste nekonci!!!Jen,co Matice doji,prave ji prinesli obrovskou misu salatu za 7 éček,jdu pokracovat v plavani a cviceni.Ja zase najela na metabolicbalance a dam si doma az brambory s rikotou.Ten batoh,co mam misto bricha a co jsem si spalila na palube trajektu,si zpatky do Prahy nepovezu. Zitra rozjedu znovu Tibetany a zacnu cvicit na valci!!!?Docitam knizku Ladi Heryana a s prekvapenim zjistuju,ze mne posiluje i v odrikani si tak “vonavyho zradla”, co tu s velkou chuti pucuje Maticka.Je ji prano,navic ona nic schazovat nepotrebuje.Je uzasny,jak je v pozitcich stridma.A vybirava!!Uziva si pouze,co uzna za spravne,co je pro ni dobre!Je mi velkym vzorem!!Dekuju,Boze,ze pojis moje cesty s tolik uzasnymi lidmi.Amen!???✌?❤️

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial), Čec 8, 2018 v 5:14 PDT

Přiznala také, že na ní tento zážitek zanechal stopy! „Myslela jsem si tenkrát, že už se sem nikdy nepůjdu koupat, nebo aspoň ne z počátku pobytu,“ vysvětluje s odstupem času Eva.

Jenže nakonec to bylo úplně jinak. „Ale tak se to dnes seběhlo a první letošní laskání moře jsem si vychutnala právě tady. Tam, kde jsem se loni topila, je dnes bójka. Plavu si od ní v bezpečné vzdálenosti s velkým respektem, plním svých 1000 temp za den,“ přiznala herečka.

Témata: Eva Holubová